dbj
zainteresowany
witam chce wam zaproponowac mój pomysł niewiem czy spodoba się innym np:Mistrzowi,pro by vegetoz itd itp
chodzi mi o to by został stworzony quest na softy niewiem np 400lv i żeby coś stało na przeszkodzie np coller last form albo co innego np na początku goku ssj a na końcu coller i jak się go pokona to ma się softy o to mi chodzi.co wy na to:)??
notoryczny miatacz postów
Ja Pomysle nad tym i pogadam o tym z mistrzem ale jak cos na softy bedzie w trudnym miejscu zrobione moze tam gdzie nowe expowisko powstanie !
newbie
hmm moze jakis najtrudniejsze potworki będą w drodze do softow hmm nie wie m które są bardzo silne a do tego labirynt
zainteresowany
Coolery sa bardzo silne wala po 20-60 k wiec wiesz moim zdaniem ogolnie quest na softy nie powinien miec bramki lvlowej tylko skrywac tajemnice jakie potwory tam czychaja np coolery sa bardzo trudne i nawet na 1 k lvl nie no moze przesadzilem ale 500 lvl nie da rady nikt zabic 1,2 collera zalezy jaka profa
P.S. a co do questow to nalezy ja poprawic bo wszedzie gdzie jest quest nie dostaje sie nagrody
zainteresowany
po 60k nie walą walną czasami po 40k ale no coś ty 60k nigdy!! pozdro
songo ki
zainteresowany
masz u mnie poparcie Bubu, powinien być qst żeby nie było trzeba doładowania!!!!
zainteresowany
ja moim frezerem mialem 818lvl zabijalem 5 colerow i nagle zapomniałem wpisac barrier i padłem
notoryczny miatacz postów
Wlasnie z Mistrzem myslimy nad tym jak sie wszystko uda i jak ots sie rozwinie bardzo dobrze finansowo to wtedy zrobilem quests na softy boots i tam beda potwory nowe nazwa Biotosufl wala po od 100 do 200k moze troszke zmienjszymy ich moc.
Pozdrowienia ! Pro By vegetoz
zainteresowany
Heh no to fajny quest będzie jakieś wyzwanie ale bramka lvl powinna być bo będzie tak że 100 lvl będzie miał full eq ;/ jak mu kolega wyczyści a ktoś kto nie ma kolegów na servie bo zaczął grać 0% szans ;/
zainteresowany
nie no po 100-200k to sie nie oplaca tak po 60k zeby walily chyba ze by mialy 50k hp to wtedy tak ale jak po 200k to kazdy by zeszeld na hita chyba ze ktos by mial 3000lv buubuu no to rozumiem! pozdro
songo ki
newbie
ja mam pomysł myśle ze powinni być transy które daja hp i ki a nie że sa tak o dla szybkości poneiwaz taki buu ma tlyko duzo hp a taki namek tlyko duzo ki za to frezer srednio hp i ki więc powinno byc to podobne do siebie albo jesli jedna profesja ma wiecej czegos o troche od drugie to ta druga powinna mieć wieksze hity tak jak na dbl i może ale to nie konieczne mogło być klika sa wtedy wiecej ludzi by sie angarzowało a powinni tutorzy sprawdzac czy nie mam botów co jakiś czas a boty złapane powinny być karane na 10 dni wiezienia lub wykupem za 5zł kary wtedy ots napewno by zarobił
newbie
Możliwe , ze Bedzie taki Quest Ale po update..
newbie
może będzie jak w innych ots czyli np 5 teleportów i tylko 1 dobry jak zle to do miasta cofa i tak 5 razy