dbj
śmieć
Witam. Chciałbym ogłosić, iż poszukuje paru ludzi do pomocy. Wymienię tutaj na jakim stopniu i co trzeba, żeby się tym stać... [ Potrzebuje 2 tutorów, 2 senior tutorów, i GMa, który będzie np. mapperem, lub też inne władze np. skrypterzy itp.]
1. Tutor - Trzeba mieć przynajmniej 16 lat, umieć się wysłowić i znać podstawy ortografii...
2. Senior Tutor - Wiek taki sam, umieć się wysłowić i znać podstawy ortografii, znać DBJ już spory czas.
3. Game Master - Tak samo jak wyżej, tyle że znać DBJ badzo spory czas i poprostu muszę Ci zaufać...
4. Skrypterzy, mapperzy itp. - Musisz się znać na fachu!
Dziękuję - zgłoszenia pisać na gg 3940139 lub w tym temacie !
bywalec
Chciał bym się zgłosić do pomocy moge przyjąć Senior Tutora labo Gm ale na gm nie licze gram na db już spory czas
śmieć
Aimbot napisał:
Chciał bym się zgłosić do pomocy moge przyjąć Senior Tutora labo Gm ale na gm nie licze gram na db już spory czas
Cofam zgłoszenie, ponieważ mnie wyzywałeś.
zainteresowany
ja Cię Mistrzu nie wyzywałem zawsze byłem za Tobą ja zgłaszam się na gma!!!
@edit
miałem GMa na wielu otsach i mi Mistrzu możesz zaufać umiem się wysłowić i mam 16 lat a tak dokładnie 15 marca skończyłem 16 lat
albo przynajmniej chciałbym mieć senior tutora
Ostatnio edytowany przez Freezixon (2009-04-16 13:35:45)
notoryczny miatacz postów
Dobra Freeixon napewno kiedys wyzywales ;p.... Mistrzu mam propozycje o daniu dla mnie szans jeszcze raz na jakas wladze serva Moge zrobic regulamin odblokuj mnie na gg to wtedy mozemy sie dogadac itp . A i jeszcze bylem na dbr gm itp Twoja decyzja....Pozdro here vegetoz
zainteresowany
Tak to ja
Nie mam nic do roboty więc spróbujmy...
Wątpię abyś to zrobił jednak mam nadzieję , że mi zaufasz. Może nasze kontakty nie były najlepsze ( Jeśli mi się dobrze zdaje przez Ciebie jak i przeze mnie - co uważam za możliwe do zmienienia , rok 2009 jest rokiem samych zmian ) , ale znam się na rzeczy .
Pozdrawiam
( Jeżeli dostanę - 0.1 % szans to po prostu się zajmę tylko tym nie levelem lub innymi mniej ważnymi sprawami )
( Oczywiście chodzi o tuta bo nie wierzę abyś zaufał mi na tyle aby dać coś więcej )
Czekam
Ostatnio edytowany przez Celuas Gokuta (2009-04-18 19:13:01)
newbie
Mistrz Myślę, że mi nie zaufasz ale warto spróbować D Chce GM'a dlatego Że żaden GM nie gra prawie na serverze
ale nic no warto spróbować
dlaczego chce mieć GMA ?
Ponieważ miałem już z 30 GM'ów i wiem jak się nim posłógiwać ;] lubie pomagać ludziom a nie np. jak do mnie SGM RONNIE ...
Więc prosze żebyś to chociaż przeczytał;] jak chcesz sie skomunikować to moje gg : 8244466
DZIĘKUJE RoXeR Freeza ;]
newbie
Siemka
Chciałbym być GM-GameMaster,a zaufać możesz .
Jak widać każdy na Grav room jest tak "afk,bot (...)" niektórzy wyzywają i nikt nic nie robi.
I dlatego chciałbym być GM bo bywam w DBJ" prawie co dzień bo nie mam co robić
i na grav room bym czekał jak by ktoś używał bota -podejść "Witaj,Siemka" nic "Jesteś???" nic "Chcesz coś???" nic wiadomo bot-kick,ban
(każdy pamięta jak vegetoz robił ??? tak samo.Było widać po nim że "aniołek" ale bota miał i coś jeszcze (chyba nie jestem pewny)
a dogadać Mistrzu możemy na PW w dbj lub gg dogadać nawet mogę podać CV jak będziesz poczebował ale wątpie. GG-13506197 (tak kiedyś pisaliśmy)
Ostatnio edytowany przez Poprostu człwiek (2009-04-20 16:25:06)
zainteresowany
@up
To popracuj jeszcze nad ortografią.
@down
Szwedziu łał poszedłeś w moje ślady , napewno nie zapomniałeś sprawdzić posta w wordzie ? Nie , nie zapomniałeś
Ostatnio edytowany przez Celuas Gokuta (2009-04-22 12:29:44)
Witam!
Chciałbym zgłosić moją kandydaturę na Senior Tutora lub Tutora. Mam 16 lat.
Jeżeli dobrze pamiętam nigdy nie miałem z Panem poważnych spięć.
Gram w DBJ już dość długo i wiem o nim dość dużo;].
Obiecuję konsekwentnie wypełniać obowiązki Senior Tutora bądź Tutora.
Tak więc proszę o rozpatrzenie mojej kandydatury.
Pozdrawiam
Morfi
@edit
Celuas Gokuta napisał:
@ up
Z tego co wiem to zgłoszenie piszesz do Mistrza , anie to ,,wyborców" więc dlaczego użyłeś sformułowania :VVegeta napisał:
Jeżeli dobrze pamiętam nigdy nie miałem z Mistrzem poważnych spięć.
Gram w DBJ już dość długo i co nie co wiem ;].
MorfiPopraw to bo pewnie odpadniesz
, a i zmień DBJ na WoDBO
( albo to usuń bo kłamstwo )
Po 1.
Używaj edycji postów, a nie je sobie nabijasz.
Po 2.
Napisałem "Mistrzem" ze względów kulturalnych bo nie jestem z Mistrzem na "ty", ale niech Ci będzie. Poprawiłem. ;]
Po 3.
W WoDBO grałem aż 2 miesiące, ale co dziennie odwiedzałem DBJ i to nie jest kłamstwo. W DBJ grałem już dawno np. 2 czy 3 resy temu jako Morfeusz i VVegeta (stąd nick na Forum). Może ktoś mnie pamięta, a może nie.
(Jeżeli ktoś nie zrozumiał ironii to "aż" znaczy "tylko" ;] )
Ostatnio edytowany przez VVegeta (2009-04-22 12:44:05)
zainteresowany
@ up
Z tego co wiem to zgłoszenie piszesz do Mistrza , a nie do ,,wyborców" , więc dlaczego użyłeś sformułowania :
VVegeta napisał:
Jeżeli dobrze pamiętam nigdy nie miałem z Mistrzem poważnych spięć.
Gram w DBJ już dość długo i co nie co wiem ;].
Morfi
Popraw to bo pewnie odpadniesz , a i zmień DBJ na WoDBO
( albo to usuń bo kłamstwo )
@edit
Więc mogłeś napisać ,, z tego co pamiętam nie miałem z tobą Mistrzu żadnych specjalnych sporów" I nie udawaj mądrego :]
No tak wczoraj wróciłeś na DBJ i mówisz , że grasz już bardzo długo , a no tak mówiłeś , że byłeś kilka razy na DBJ i śmiałeś się z botów.
Bo grałeś razem ze mną i było to chyba z 4 resy temu więc wyrażenie : ,,Gram już bardzo długo " zmień na ,,Grałem bardzo długo " ( choć 2 miechy - maksymalnie - to krótki odcinek czasu ) .
@nabijanie postów.
Skoro Mistrz jak i inni nie edytują swoich postów to ja też nie będę się fatygował i myślę , że nikt nie będzie miał mi tego za złe.
Pzdr. Poćwicz .
Ostatnio edytowany przez Celuas Gokuta (2009-04-22 12:49:38)
Omg niech ci będzie nie będę edytował postów tylko będę pisał jak ty.
Nie wymądrzam się tylko po prostu Cię informuje, że też grałem, gram, i będę grał w DBJ.
Jeżeli masz jeszcze jakieś zastrzeżenia odnośnie mojej osoby to pisz na PW a nie zaśmiecasz Forum.
PS.
A ty to niby od kiedy grasz? od tygodnia? Ja gram jakieś 3 miesiące tylko innym charem... wcześniej miałem malutką przerwę i jak sam powiedziałeś grałem 4 resy temu, ale grałem też 3 resy temu i 2. Res temu to była ta moja przerwa. Może (jeżeli mnie ktoś pamięta) Ci ktoś inny udowodni że grałem.
Moje nicki w całej mojej, że tak powiem karierze w DBJ to:
Morfeusz, VVegeta, BuuB, Zjem Cie, Malinka i obecnie Morfi.
Nabijam się z botów? Prawda. i to kolejny argument żebym został Senior Tutorem czy Tutorem. Będę tępił boty.
Pozdrawiam.
Morfi
@edit
Ja nie muszę Ci mówić kiedy ja grałem, więc się nie wymądrzaj, że niby taki obeznany jesteś...
Ostatnio edytowany przez VVegeta (2009-04-22 16:50:57)
zainteresowany
Mi nie możesz zastrzec tego ile gram bo nie napisałem tego w swoim poście ( nie to co ty - kłamco ) Mistrz wie najlepiej ile
A i nie spamuj o tym , że niby ile ja gram bo grałem na DBJ długoo przed tym jak powiedziałem ci o istnieniu serwerów DB .
A i jeszcze jedno ,,cię " z dużej litery pisze się w listach itp. w poście jest raczej to niemile widziane.
@ edit
A ten tekst , że nabijanie się z botów jest kolejnym argumentem abyś został tutorem / [senior tutorem ( zapomnij xD )] to już mnie maksymalnie rozwalił na atomy. Buahaha
A tak poza tym należałoby to do twoich obowiązków .
VVegeta napisał:
Witam!
Po 3.
W WoDBO grałem aż 2 miesiące
Za przeproszeniem :
BUASHAUSHAUSHAUSHAUSHUASHAUSH ^^ "aż" sorry ale normalnie gubisz się w swoich "zaletach" xD
@ down
Przeczytałem to i zrozumiałem , jednak chciałem aby wszystko było jasne dla użytkowników.
@kolejny edit -.-
Po co mam pisać na pw jak moge napisać na gg lub powiedzieć to w szkole albo użyć partyzanta <lol2> xD
Każdy głupi czytając tą rozmowę domyśli się , że jesteś moim rl który o serwerach DB dowiedział się ode mnie nie grając wcześniej w tibię , więc nie ukrywaj tego. =.=
@ edit
"Najczęściej zaglądasz" nc ^^ a tak poza tym to nie jest to 100 m bo mieszkasz na 4 piętrze więc licząc , że mieszkasz na wysokości 15 m wychodzi , że jest to jakieś hmmmmmmmm.
Pyrwiastek z 10225 ~~ 101,1 m O.o xD I tu cię mam
Hmm napku podałem to w przybliżeniu dlatego użyłem " ~~ " -.- Bo wychodzi z tego liczba o okresie nieskończonym . a dokładniej 101,118............................................................................ -.-
I myślisz , że błyszczysz bo uważasz że się pomyliłem choć tak nie jest
No tak tutaj najczęsciej zaglądasz a głównie tylko do tego tematu bo sępisz się na tutora . Ciekawe dlaczego nie napisałeś nic w innym temacie NC . I nie pisz już głupot.
Ostatnio edytowany przez Celuas Gokuta (2009-04-23 11:26:20)
VVegeta napisał:
Jeżeli masz jeszcze jakieś zastrzeżenia odnośnie mojej osoby to pisz na PW a nie zaśmiecasz Forum.
Kłania się czytanie ze zrozumieniem.
@edit
A czy ja ukrywam że jesteś moim rl kumplem który mieszka 100m. ode mnie?
No właśnie. Nie.
Prawda dowiedziałem się od ciebie o all DB i pierwsze co mi pokazałeś to DBJ. Oczywiście możesz mi napisać na gg( rzadko bywam) czy powiedzieć w szkole(teraz mamy wolne...) więc mówię żebyś pisał na PW bo tu najczęściej zaglądam
@edit
Hahaha ;] pierwiastek z 10221,21 to 101.1 ;] Chyba raczej ja cię mam. Mówię że w linii prostej jest jakieś 100 m. więc nie filozofuj ;]
Ostatnio edytowany przez VVegeta (2009-04-23 06:25:21)