dbj
zainteresowany
Chcem dostac pozycję Tutora.
Zanam dobrze ortografię.
Grałem w dbj jeszcze przed restartem charów.
Moje gadu-gadu 11378008
___
Pomyśl nadtym mój nick Meow Nemek
wcześniej też grałem i miałem tutora nick
Kid Gohan For Ever
__
zainteresowany
@up
A przed restartem z którego miesiąca bo chciałbym wiedzieć , moze cię znałem
bywalec
Mistrzu chciał bym wystąpić z propozycja żebyś dał mi moderatora na forum ponieważ jest duży spam i przydało by się coś takiego.
Z góry dziękuje
@down
nie pisze postów żeby mieć ich jak najwięcej z nikim się nie ścigam. Nawet nie wiedziałem o konkursie. I jak na moje oko to Ciebie jest pełno w każdym temacie jeżeli widzisz ze ktoś napisał jakiś post to od razu wpisujesz tam swój. Pzdr
Ostatnio edytowany przez Aimbot (2009-04-25 15:01:51)
zainteresowany
Sam piszesz żeby ci posty latały... żebyś miał najwięcej...Tak Myśle
i jest kokurs kto najwięcej napisze na Forum Dostanie Moderatora Tak pisał na Red Unknow
Ostatnio edytowany przez Meow Nemek (2009-04-25 14:45:48)
newbie
Myślę ,że byłbym dobrym GM. Nie wyzywałem Mistrza ani nikogo innego z administracji. Gram uczciwie, nie posiadam czitów/haków . Chciałym zostać GM'em ,ponieważ mam dużo czasu wolnego a chciałbym go wykorzystać na pomoc wam w pilnowaniu serwera itp. Mam 16 lat (rocznikowo) znam dużo więcej niż podstawy ortografii ,widać szczególnie po moim stylu pisania. Nie pomaga mi żadny brat, matka itd, jestem kultularny i na pewno to ogarnę. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
stały bywalec
GM powinen dostac Asinq albo vegetoz (albo ja xD)
gramy tuu huj duzo aj sory gralismy !! pozdrawiam
ps
Mistrzu wes to tak sprawiedliwie daj a nie nooobom co ci serva rozwala xD
(bede nieraz zagladal xd)
bywalec
Nie wyzywaj od noobow bo ja tez dlugo gram nawet chyba przed vegetozem gralem....
newbie
ja mogę się zgłosić na senior tutora jak coś to proszę napisać w grze czy mam szanse..
zainteresowany
#Joker
jak chcesz zostac Gm albo tutorem to pierw naucz sie pisac trzeba znac ortografie...
ja glosuje na Aimbot... ;]
__
Dlamnie moze byc GM'/God/S tut ;] all to noobs... ;] [nie obrazac sie] ; > ;DD i nie pisac nie wyzywaj mnie od nooba.. np ;< PzDr