dbj
śmieć
Witam. Exp za kratke na darmowym EXP ROOMie wzrósł z 5000 za kratke na 15000 exp za kratke. - Pamiętajcie to od was zależy jaki OTS będzie...
notoryczny miatacz postów
o.0 Niewiem czy bys mi zaufal
zainteresowany
Albo mi się zdaje albo twój charakter się zmienił. Nie wiem co się stało ale na prawdę coś się zmieniło.
Podoba mi się to ( Nie chodzi o zwiększenie expa a o : ,,Pamiętajcie jaki będzie ots zależy od was " - lub coś w tym stylu) .
zainteresowany
No tak bo wczoraj w EXP ROOM było 18 bootów ( tak sobie policzyłem ) .
newbie
18??? byłeś o 18? 20+prawie nie tylko na exp roomie ,no ale coś sam nie mogę mistrza rozpoznać
chyba dobrą ocenę złapał w szkole xd lub coś innego
zainteresowany
@up
Nie chcę nic mówić , ale moim zdaniem obrażasz Mistrza słowami :
,,Chyba dostał dobrą ocenę w szkole ".
Pzdr. Poćwicz :]
Ostatnio edytowany przez Celuas Gokuta (2009-04-21 19:19:06)
newbie
Pzdr ale się mu podlizujesz ,i tak za kratke powinno być dawno 2k lub znowu 5k dużo boterów ;]
zainteresowany
@ up
Mówię to co uważam za stosowne i tylko cię ostrzegam , że Mistrz takich zachowań w stosunku do siebie nie lubi i niedługo to odczujesz . Znam go bardzo dobrze .
A no i nie podlizuję się gdybyś widział co na tym forum działo się miesiąc temu ( z pewnością przeze mnie doszło do usunięcia połowy tematów i użytkowników )
Zrozumiałem , że nie wygram itp.
Ale tak mi się zdaje , że Mistrz też coś zrozumiał i moje zachowanie nie poszło na marne ( tutaj większość starych graczy będzie wiedzieć ocb. ) .
Teraz czekam na odpowiedź w sprawie tutora - O.o dziwne ( jak dostane ......... achhhhhhh fajnie wykosić all booty xD )
No i git .
zainteresowany
Zmiana exp'a za kratkę 2000tysięcy Expa za 1 przejśćię.
Proszę nie używac Botów wiem że i tak będziecie uzywać te bot'y PzDr.
newbie
Czyli teraz za tego bezpłatnego exprooma będzie 150k za kratke czy jak
zainteresowany
Chyba jest tak jak było bo Mistrz zmienił ponieważ każdy botował na zykłym Roomie
zainteresowany
Nie za bezpłatnego rooma będzie 2000tysiące EXP'a...a dawało 18tysiećy Expa i Mistrz zmienił bo za dużo botów było z tego co wiem bo Mistrz pisał na red to pisał ze 2000tysące exp'a
Ostatnio edytowany przez Meow Nemek (2009-04-25 09:47:07)